Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim prefabrik ev modelleri alanı ve approachına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun prefabrik ev modelleri bir şekilde yapılsın diye.

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel prefabrik ev fiyatları yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 sene öncesinden ev sahibi olduk bize one sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev 1 sene sürmekte oluyor.

Kars’ta çOkay soğuk iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Prefabrik prefabrik ev modelleri yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton strategyına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin prefabrik ev fiyatları betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page